Post by granitvamecult on Mar 5, 2022 18:56:14 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ PAW Patrol: Rescue Run ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ PAW Patrol: Rescue Run IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodeerib palju märke ▞▞▞
▞▞▞ PAW Patrol: Rescue Run 2022 version ▞▞▞
Raha raiskamine
Pärast nupu Esita puudutamist avaneb ekraan oma nime määramiseks. Klaviatuur lihtsalt ei tööta minu Moto X Playga. Kui te ei määra oma nime, ei saa järgmise sammu juurde minna. Palun parandage see võimalikult kiiresti.
Kuidas seletada 3-aastasele, et ta ei saa kesklinnas mängida, sest arendajad ei viitsi probleemi lahendada!
Maksis 3.50 eurot ja ei jõudnud kunagi mängida ei lase mul lapse nime sisse kirjutada selline pettus .
Laadisin mängu alla, kuna mu poiss armastab käpapatrulli, kuid installimine ebaõnnestus veakoodiga 505. Väga tüütu, arvestades, et see on ainus saadaolev ametlik käpapatrullimäng.
Varasemad negatiivsed vaated on õiged ja te ei tohiks seda alla laadida.
Raha raha raha. Osta osta osta. Peate mängu ostma, see pole probleem, kuid mõne taseme pärast peate ostma rohkem tasemeid. Nad võtavad EA raamatust liiga palju lehti välja. Mäng on ok, kuid pidev vajadus kõike osta ei ole.
see ei tööta ära osta
Väga hea
Pettus
Kesklinnas ei saa selles rakenduses väga pettuda, kuna mu väike tüdruk armastab käpapatrulli, palun tehke see korda
See on hea, et põlvitasin, et selles sct zuma't häälestada, nii et see kõlab hästi.
See on lihtsalt aediku profiiliekraanile naasmise ahelas kinni
PAW Patrol: Rescue Run एडवेंचर dhh
PAW Patrol: Rescue Run Приключенски szl
Ei lase mul nime panna ja mängida on väga õnnetu tütar!
3 lühikest taset! Minu 5-aastane lõpetas 3 taset vähem kui 10 minutiga ja nüüd küsib ta veel 1 taseme eest 1,99 dollarit. Seda ei saa kuidagi "teenida".
See ei luba mul alla laadida Donwtowni, öeldes, et mobiiliarveldamine pole seadistatud, kuid see töötab kõigis teistes rakendustes hästi.
Kaitlyn Claire 🍸🌹🌹🍸🌹🌹🍸 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 🍸🌹🌹🌹🌹🌹🍸 🍸🍸🌹🌹🌹🍸🍸 🍸🍸🍸🌹🍸🍸🍸 🍸🍸🍸🌹🍸🍸 🍸 🍸🎁😊❤☺🎁🍸
Allalaadimine ei õnnestu, tugilehe lingile vajutamisel kuvatakse uus viga.
Väga nördinud, et see mäng ei lase mul lapse nime lisada ja tegelikult mängida, täielik raharaiskamine. Palun tagastage raha või parandage!!!
Kas te tõesti kavatsete selle mängu parandada või olete rahul inimeste raha välja petmisega?
Kõik, mida ma öelda tahan, on: ma armastan seda
Big boo Hopper Iris Shiny ja Turbo Kevin Mana. Dada ja Tayo
Kustutasin suure hulga oma telefonist, mille eest maksin, ja ütleb pidevalt, et ebaõnnestus ja ei saa installida, pole muljet avaldanud
Ära tööta, ei saa nime sisestada, tänan, et mu väikest poissi häirisite. Te ei saa lihtsalt midagi luua ja laadida, kui teil pole isegi töötavat APK-d
Xperia Z5 ei installita pärast kolme katset. Parem saan oma raha tagasi. Laps väga pettunud.
AINULT TAHAN ÖELDA: MA VIHKAN SEDA
tegin oma lapsele ostu, makse õnnestus, kuid rakendus ei avanenud!!! see on pettus!!!
Kuidas teha seda nii heaks kui heaks
Kesklinna ei saa alla laadida, väike poiss, kes soovib meeleheitlikult mängida Everestina, parandage see!!!
Passimäng, ära osta
Jama. Arveldust ei algatatud!!
Kuidas arendajatega ühendust saada? Ma ei saa isegi oma lapse nime sisestada, kui valite, milliseks kutsikaks soovite saada!
Minu laps on 8-aastane poiss, ta armastab seda
Mu poeg ootas seda väga ja see ei luba mul nime sisestada. Vastik! Loodan, et teie õnnelik ärritate last!
Survivors: Match 3・Lost Island Nuotykių ocpv
Makstud ei saa nime sisestada lapselaps ootas seda mängu raha raisatud. Laaditi eile hilisõhtul, nüüd ei ole enam võimalust tagasimakse teha
Klaviatuuri pole! Seega ei mingit mängimist
Tõesti hea rakendus laadis selle alla, palun
Selle eest makstud kulus allalaadimiseks palju aega, seejärel ei avane see, öeldes, et ostmist ei algatatud, prooviti mitu korda desinstallida ja uuesti installida, kuid see ütleb, et ostsin selle. Mu lapselaps on nii pettunud!!!
Minu laps oli mängust põnevil, kuid ei oska nime sisestada! Milline pettumus. Ma tahan raha tagasi!
Hoiab lapsed vait lol
Ärge ostke seda mängu ostetud ja makstud eest, isegi kui te ei lae alla täielikku prügi!!!!!!!
Märgi ekraanist ei pääse mööda. Valin ühe, et sisestada oma tütre nimi, minu sisestatud tähed ei ilmu ekraanile ja see ei lase mul midagi muud teha. Laadisin umbes nädal tagasi oma tütre jaoks alla ja proovisin seda alles äsja kasutada, nii et nüüd on tagasimakse võimalus minu Google Play kontol kadunud. Palun parandage see või andke mulle raha tagasi, see on naeruväärne, kui palju probleeme inimestel selle mänguga on!!
Kesklinna ei saa, sest mobiiliostu ei saa initsialiseerida ega nüüd nimesid sisestada
Mulle meeldib see mäng, kus üks poegadest valib oma misoni
Oodatud vanused DL-is ei pääse siis esimesest leheküljest kaugemale. Väike mees on roogitud
Neljandat taset ei saa, peate selle sorteerima
Väga lõbus tunne, nagu oleksin käpapatrullis