Post by granitvamecult on Mar 5, 2022 18:50:03 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ THE KING OF FIGHTERS-A 2012 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ THE KING OF FIGHTERS-A 2012 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod πολλών πολύτιμων λίθων ▞▞▞
▞▞▞ THE KING OF FIGHTERS-A 2012 2022 version ▞▞▞
Χρειάζομαι επιστροφή χρημάτων. Η εφαρμογή δεν λειτουργεί στην έκδοση του android που έχω.
Boley la
Είναι πληρωμένο, αλλά κάνατε την οθόνη μικρότερη. Κλεψιά!
Η εφαρμογή δεν λειτουργεί!
Καλό παιχνίδι μάχης, αλλά λίγο δύσκολο να κατεβάσετε τους μηχανικούς, όπως ακυρώσεις δίσκου κ.λπ. Επίσης, τα χειριστήρια μενού είναι τρομερά, δεν ανταποκρίνονται. Η εφαρμογή συνεχίζει να κολλάει όταν είμαι συνδεδεμένος στο Bluetooth.
έχω το παιχνίδι εδώ και χρόνια. Πότε θα εξετάσετε το online pvp; Ώρα για αναβάθμιση
Το KOF-A επανέρχεται και λειτουργεί! Μεγάλη κραυγή στον SNK για την ενημέρωση! Ώρα για περισσότερα παιχνίδια στυλ KOF XIII εν κινήσει! Το 5 ξεκινά μόλις μπορέσουμε να αποκρύψουμε ή να μαυρίσουμε τη γραμμή πλοήγησης Android στα δεξιά της οθόνης για να μειώσουμε το κάψιμο της οθόνης. Μια λύση είναι να ενεργοποιούν οι χρήστες τις χειρονομίες πλήρους οθόνης και όχι τη γραμμή πλοήγησης. Δεν είναι η ιδανική μου εμπειρία, αλλά λειτουργεί. (Galaxy Note 10 5G)
Χρειάζομαι επιστροφή χρημάτων, μπορεί να παίξει μόνο σε συσκευές χαμηλού επιπέδου.
Καλό, αλλά γιατί δεν υπάρχει υποστήριξη joystick;
Πάντα συντρίβεται μετά την επιλογή χαρακτήρα, παρακαλώ διορθώστε το... Χάλασα το P166 μου σε αυτό το παιχνίδι... 🙄
Δεν λειτουργεί, κολλάει όταν πρόκειται να παίξω
Λατρεύω τον βασιλιά των μαχητών. Εξαιρετικά χειριστήρια και με το κουμπί εύκολων ειδικών/σούπερ κινήσεων καθιστά τόσο εύκολο να χειριστείτε τις αγαπημένες σας κινήσεις από κάθε χαρακτήρα. Για 6,99 $ καθόλου άσχημα.
Ο ήχος είναι λάθος δεν υπάρχει υποστήριξη για gamepd το 2017 είναι BS.
Μου αρέσει.
Off The Road - OTR Open World Driving Karera uwe
Ούτε καν ξεκινάει απλά αναγκαστικά κλείνει όλη την ώρα που θέλω τα χρήματά μου πίσω
Αλ μιλ
Είμαι τόσο εθισμένος σε αυτό το παιχνίδι αυτή τη στιγμή, είναι σαν το μόνο πράγμα που παίζω στο τηλέφωνό μου
Το λατρεύω με πάθος που καίει. Τα έπαιζα από το 96. Τα είχα όλα!!! Ευλογίες σε όλους όσους βοήθησαν να γίνει αυτό το παιχνίδι δυνατό για ένα τηλέφωνο. Πιο απολαυστικό από το Arcade! (:
Το λατρεύω γιατί όχι. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτό το παιχνίδι, αλλά..."ΑΛΛΑ" μπορείτε να προσθέσετε περισσότερο χαρακτήρα. Γιατί θα είναι πιο διασκεδαστικό αν έχει περισσότερο χαρακτήρα. Επιπλέον, μπορείτε να το κάνετε να ταιριάζει σε ολόκληρη την οθόνη σας, γιατί θέλω να καλύψει το κενό μεταξύ της. Ενημερώστε το, έχω μεγάλες ελπίδες για αυτό το παιχνίδι. Ένα τελευταίο πράγμα όμως μπορείτε να μειώσετε την τιμή για αυτό το παιχνίδι. Είναι αρκετά ακριβό να σκεφτεί κανείς ότι το kof 2012 είχε προσθέσει μόνο δύο μη διαθέσιμα στο προηγούμενο δωρεάν. Όλα αυτά.ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.SNK.
Το παιχνίδι κολλάει συνεχώς στο HTC M8 μου, κάποιοι από τους χαρακτήρες εξαφανίζονται κατά την αναπαραγωγή.
Ήμουν αισιόδοξος για αυτό το παιχνίδι όταν είδα ότι υπήρχαν περισσότεροι χαρακτήρες από τον άλλο KoF του G-Gee. Φαινόταν παρόμοιο με τη βεράντα και όλα αλλά ΔΕΝ συγκρίνονται σε ποιότητα παιχνιδιού. Παίζω στο Gs4 μου ως επί το πλείστον και η έκδοση G-gee είναι σχεδόν άψογη, ενώ αυτή έχει δυσλειτουργίες, καθυστέρηση ήχου/επανάληψη και κολλήματα. Διορθώστε το. Εάν χρειάζεστε κάτι από εμένα για δοκιμή, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου.
παρακαλώ βάλτε κάποιες ρυθμίσεις πλήρους οθόνης..
Πολύ κακό σύστημα ελέγχου. Όχι διάταξη κουμπιών 4
Δεν υπάρχει συμβατότητα ελεγκτή Bluetooth
Έχω παίξει αυτό το παιχνίδι στο xperia z δούλευε άψογα, αλλά τώρα υστερεί αρκετά στο htc one m8, διορθώστε το
Σκαρφαλώνει πριν ανοίξει
Πληρώνω 2,99 για αυτό το παιχνίδι και δεν λειτουργεί .. χρειάζομαι μόνο τα χρήματά μου πίσω
Χρειάζεται συμβατότητα εξωτερικού ελεγκτή Bluetooth για καλύτερη εμπειρία παιχνιδιού.
Προσθέστε σύγχρονη υποστήριξη ελεγκτή. Οι περισσότεροι άνθρωποι διαθέτουν Android TV τώρα
Ένα καλό παιχνίδι μάχης για μια εμπειρία κινητού απαιτεί εξοικείωση.
wow πολύ καταπληκτικό
Λειτουργεί για περίπου 2 λεπτά και στη συνέχεια κολλάει. Η δωρεάν έκδοση είναι μια χαρά, αλλά θέλω τους επιπλέον χαρακτήρες.
Γιατί αγόρασα το KOF, αλλά δεν μπορώ να παίξω με άλλους.不能联机还天天跟电脑打啊,草明明iOS都能连
δουλειά samsung galaxy A3 2017. Αλλά δεν ξέρω δουλειά για όλα τα τηλέφωνα
THE KING OF FIGHTERS-A 2012 Arked iey
ενημερώστε το παιχνίδι, δεν υποστηρίζει πλέον την έκδοση Android pie, είναι τόσο απογοητευτικό γιατί μου αρέσει πολύ το παιχνίδι από τα σχολικά μου χρόνια.
Λατρεύω τον βασιλιά των παιχνιδιών μάχης..και θα είμαι πάντα θαυμαστής..αλλά δεν μπορώ να κάνω ούτε μια κίνηση σε έναν χαρακτήρα χωρίς να κολλήσει πάνω μου..Προσπάθησα να το παίξω τέσσερις φορές και εξακολουθώ να έχω τα ίδια αποτελέσματα .. επομένως, διορθώστε αυτό το πρόβλημα... μόλις επιλυθεί.. Θα αλλάξω τις βαθμολογίες αυτού του παιχνιδιού και θα προτείνω σε άλλους να το αγοράσουν
Ως παίκτης της KOF που επέστρεφα, ήξερα ήδη ότι μου άρεσε αυτή η σειρά. Ωστόσο, όπως έγινε αυτό το παιχνίδι σε φορητές συσκευές, δεν το περίμενα. Παίζω σε αυτό που είναι πλέον σχετικά αρχαίο υλικό, το tablet Pipo S1, και το παιχνίδι τρέχει τέλεια. Τα χειριστήρια αφής δεν αδικούν φυσικά το παιχνίδι, καθώς οποιοσδήποτε πραγματικός θαυμαστής του SNK θα ήταν συνηθισμένος σε ωραία χειριστήρια μικροδιακοπτών και καλά κουμπιά, αλλά χάρη στη νέα ρύθμιση με το ειδικό κλειδί, είναι εύκολο να τραβήξετε το κινήσεις που θα μπορούσατε να κάνετε μόνο σε ένα arcade. A
Θέλω επιστροφή χρημάτων, δεν ενημέρωσαν το παιχνίδι για νεότερη έκδοση android, δεν μπορώ καν να το παίξω.
Απογοητευτικό! Θα μπορούσε να είναι ένα καλό παιχνίδι αλλά ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΦΥΣΙΚΟΥ ΕΛΕΓΚΤΗ;!;! ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΑΙΔΙΑ;;; Ειλικρινά αν υπήρχε η δυνατότητα να το παίξω με χειριστήριο θα έδινα 5 αστέρια! Αλλά δεν είναι έτσι, οπότε μετανιώνω πραγματικά που το αγόρασα. Απομακρυνθείτε από αυτό και δοκιμάστε την έκδοση IOS που υποστηρίζει τον ελεγκτή msi.
όταν προσπαθώ να επιλέξω οποιονδήποτε μαχητή για να παίξω σε οποιονδήποτε τρόπο παιχνιδιού, θα έλεγε Παρουσιάστηκε σφάλμα, δοκιμάστε ξανά και μετά με διώχνει από την εφαρμογή, θα έδινα βαθμολογία πέντε αστέρων αν μπορούσατε να το διορθώσετε.
Port of KOF13 βασικά, ωραία απλά χειριστήρια, πιστά γραφικά (στατικά φόντα).Φαίνεται πολύ ελαφρύ στη λειτουργία, δεν αγγίζει σχεδόν την μπαταρία του τηλεφώνου μου. Καλή επιλογή χαρακτήρων και αίσθηση όπως ο KOF. Τέλος, ένα παιχνίδι Android που είναι τόσο καλό όσο και οι εκδόσεις της κονσόλας. Πολύ καλή τιμή στα 4,99 GBP και λειτουργεί χωρίς προβλήματα στο Xperia Z μου.
Χρειάζεστε ενημέρωση και συμπεριλάβετε το Mr karate χρειάζεται επίσης λειτουργία για πολλούς παίκτες
Σταμάτησε πολλές φορές, τρακάρει πολύ, μην το αγοράσεις